31 Mayıs 2013 Cuma

Blogger Şablon Yükleme - Yedekleme

şablon yedekleme
Blogger'ın bir çok tema seçeneği olmasına rağmen daha farklı tasarımlara sahip şablon kullanmak isteyebilirsiniz. İnternetten araştırma yaparak çok daha fazla Blogger şablonuna ulaşabileceğiniz gibi yaygın olarak kullanılan ve en çok bilinen sitelerden bazılarına göz atmanızı tavsiye ederim. Üstelik şablonu indirmeden önce demo görünümüne bakabilir ve en doğru kararı kolayca verebilirsiniz. Aşağıdaki linkler sayesinde bu şablonlara ulaşıp kendi bloğunuza rahatlıkla yükleyebilirsiniz.



Şablon Nasıl Yüklenir ?

Blog kontrol panelinden "şablon" kısmına tıkladıktan sonra açılan sayfada sağ üst köşede yer alan "Yedekle/Geri Yükle" butonuna basın. Sonrasında açılan pencerede "Gözat" butonuna basarak indirmiş olduğunuz mevcut .xml uzantılı dosyayı seçin. "Yükle" butonuna basarak şablonunuzu yükleyebilirsiniz.

şablon nasıl yüklenir



şablon nasıl yedeklenir


Şablon Nasıl Yedeklenir ?

Yukarıda bahsetmiş olduğum şablon yükleme kısmında anlatılan adımları izleyerek en son şablon yükleme penceresine ulaşınız. "Tam Şablonu İndir" butonuna basıp bilgisayarınızda istediğiniz bir yere kaydederek yedekleyebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

blog, blogger, blogger eklentileri, araçları, temaları, blog yazarlığı, blog yazmak, yazar olmak, makale, bilgi, web, pc, internet, teknoloji, şifalı bitkiler, seo, optimizasyonu, seo yapmak